Добредојдовте во
АС-СПЕЦИЈАЛ

Разгледај Повеќе

Ако барате оригинал
барајте во ас-специјал

Уште од самото создавање во 1989, Ас-Специјал, стана водечки претставник и снабудвач во сферата на трговијата. Ас-Специјал во својата палета на производи нуди висококвалитетни керамички и гранитни плочки со италијанско и шпанско потекло, италијанска санитарија, славини, галантерија, мебел за бањи, кади, кабини и спа базени за домашна и професионална употреба.

Услуги

Јас не дозволувам грешка при изборот на партнерот. Затоа секогаш им оставам предност на најдобрите и од нив го барам најдоброто. И ти во твојата работа направи како мене, избери го оној кој секогаш ти гарантира најдоброто во избирањето, технологијата, сервисирањето.

Квалитет

Ас-Специјал ви нуди високо квалитетна италијански и шпански производи и се што е потребно за вашата бања

Попуст

Робата на залиха може да се купи со попуст од 30%-50%, а најновите модели со попуст од 10%-20%

Достава

Обезбедена е бесплатна достава до вашиот дом со наше возило


Дизајн

Ас-Специјал ви нуди бесплатна изработка на проект на вашата бања во Domus 3D.

SE CERCATE L'ORIGINALE, CERCATE DA AS-SPECIJAL

Продукти

Каталози

MEDIDA

Каталог за плочки 2017

KARAG

Каталог за плочки 2018

KARAG

Каталог за кабини 2018

KARAG

Каталог за санитарија 2016

Избери потполна сигурност во Ас-Специјал, затоа што твојот избор вреди

Проекти

Наши Партнери

Сакате посебен дизајн за вашето купатило? Контактирајте не и ние ке ви го овозможиме најдоброто

Контакт

Адреса

Борис Кидрич 38,
Гевгелија 1480

Телефон

+389 34 214 900 +389 70 218 181
+389 70 346 661 +389 78 211 841

E-mail

as-specijal@t-home.mk

Работни Часови

Понеделник-Петок: 08:00 - 20:00
Сабота: 08:00 - 15:00